;

Hekur Hekurosje Severin

(0 Vleresime)

3,990 Lekë

Shitesi: Ozone Electronics Gjendja: Ne Stok

  • Hekur Hekurosje Severin 3243, per hekurosje perfekte perfekte te rrobave tuaja, Me nje dizanj praktik dhe modern, pllake hekurosje qeramike e cila rreshqet lehtesisht ne siperfaqen e cdo materiali, me sistem avulli multifunksional per te larguar edhe rrudhat me te veshtira, kapacitet i depozites se ujit: 200 ml, kabell i rrotullueshem 360 grade me gjatesi: 2 m, Me funksion vetpastrues, antirrjedhje dhe anti kalk, Fuqia: 2400 W.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Hekur Hekurosje Severin 3243, per hekurosje perfekte perfekte te rrobave tuaja, Me nje dizanj praktik dhe modern, pllake hekurosje qeramike e cila rreshqet lehtesisht ne siperfaqen e cdo materiali, me sistem avulli multifunksional per te larguar edhe rrudhat me te veshtira, kapacitet i depozites se ujit: 200 ml, kabell i rrotullueshem 360 grade me gjatesi: 2 m, Me funksion vetpastrues, antirrjedhje dhe anti kalk, Fuqia: 2400 W.

Ozone Electronics