;

VENTILATOR ELEKTRA EV-18037K/5

(0 Vleresime)

4,190 Lekë

Shitesi: Ozone Electronics Gjendja: Ne Stok

  • VENTILATOR ELEKTRA EV-18037K/5, dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 5 helika dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Baze e rrumbullaket, rrotullim 360 grade, Lartesi: 1.3 m, kohemates: 2 ore,Diameter: 46 cm.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

VENTILATOR ELEKTRA EV-18037K/5, dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 5 helika dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Baze e rrumbullaket, rrotullim 360 grade, Lartesi: 1.3 m, kohemates: 2 ore,Diameter: 46 cm.

Ozone Electronics