;

VENTILATOR ELEKTRA EV-1811K360

(0 Vleresime)

3,290 Lekë

Shitesi: Ozone Electronics Gjendja: Ne Stok

  • VENTILATOR ELEKTRA EV-1811K360, dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 5 helika plastike dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Baze e rrumbullaket, rrotullim 360 grade, Diameter: 46 cm.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

VENTILATOR ELEKTRA EV-1811K360, dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 5 helika plastike dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Baze e rrumbullaket, rrotullim 360 grade, Diameter: 46 cm.

Ozone Electronics