;

VENTILATOR ELEKTRA V-1811K/5 .1-1

(0 Vleresime)

2,990 Lekë

Shitesi: Ozone Electronics Gjendja: Ne Stok

  • VENTILATOR ELEKTRA V-1811K/5 .1-1 , dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 5 helika inoks dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Baze e rrumbullaket, LARTESI 1.28-1.30 M. Diameter: 46 cm.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

VENTILATOR ELEKTRA V-1811K/5 .1-1 , dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 5 helika inoks dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Baze e rrumbullaket, LARTESI 1.28-1.30 M. Diameter: 46 cm.

Ozone Electronics