;

VENTILATOR ELEKTRA EV-1811K/MA

(0 Vleresime)

2,990 Lekë

Shitesi: Ozone Electronics Gjendja: Ne Stok

  • VENTILATOR ELEKTRA EV-1811K/MA, dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 3 helika inoks dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Baze e rrumbullaket, LARTESI 1.28-1.30 M.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

VENTILATOR ELEKTRA EV-1811K/MA, dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 3 helika inoks dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Baze e rrumbullaket, LARTESI 1.28-1.30 M.

Ozone Electronics