;

VENTILATOR ELEKTRA EV-1604K/5

(0 Vleresime)

2,090 Lekë

Shitesi: Ozone Electronics Gjendja: Ne Stok

  • VENTILATOR ELEKTRA EV-1604K/5, dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 5 helika plastike dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, BAZA 50 CM, LARTESI 1.3 M.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

VENTILATOR ELEKTRA EV-1604K/5, dizenjuar per tu vendosur mbi dysheme, paisur me 5 helika plastike dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, BAZA 50 CM, LARTESI 1.3 M.

Ozone Electronics