;

VENTILATOR ELEKTRA EV-1603T

(0 Vleresime)

2,290 Lekë

Shitesi: Ozone Electronics Gjendja: Ne Stok

  • VENTILATOR ELEKTRA EV-1603T, dizenjuar per tu vensodur ne tavoline, paisur me 3 helika plastike dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Dimensione: 41 cm.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

VENTILATOR ELEKTRA EV-1603T, dizenjuar per tu vensodur ne tavoline, paisur me 3 helika plastike dhe 3 nivele shpejtesie, Nje ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta. Mbulon siperfaqe deri ne 20 m2, Eshte teper praktik dhe komod, Dimensione: 41 cm.

Ozone Electronics