;

Kabell hdmi gogen hdmi500mm02

(0 Vleresime)

790 Lekë

Shitesi: GoTech Electronics Gjendja: Ne Stok

  • KABELL HDMI GOGEN HDMI500MM02, DIF11711 me gjatesi 5 m, i përshtatshëm për lidhjen digjitale të televizorëve LCD dhe pajisjeve të tjera. Aktivizon transferimin dixhital audio dhe video në cilësi të lartë. Ai siguron të gjitha funksionet e përcaktuara nga standardi HDMI 1.4 duke përfshirë një kanal Ethernet me shpejtësi deri në 100 Mbit / s. Ky kabllo është veçanërisht i përshtatshëm për lidhjen e TV, Blu-ray player, radiot Av, dekoderë dhe pajisje të tjera me një deri në 4K Ultra HD.ARC - Audio Return Channel për kthimin e audios nga TV në amplifikator AV për të dëgjuar tingujt e kanalet televizive që po shikoni. Është gjithashtu i përshtatshëm për transmetimin 3D, ARC -3D Ultra HD / 4K - max resolution 4096 x 2160 - 24 Hz..
Sasia
Raporto

Kodi: #32009

Kategori:Elektronika, Tv & audio, Aksesore

Kontakt

Shperndaje

KABELL HDMI GOGEN HDMI500MM02, DIF11711 me gjatesi 5 m, i përshtatshëm për lidhjen digjitale të televizorëve LCD dhe pajisjeve të tjera. Aktivizon transferimin dixhital audio dhe video në cilësi të lartë. Ai siguron të gjitha funksionet e përcaktuara nga standardi HDMI 1.4 duke përfshirë një kanal Ethernet me shpejtësi deri në 100 Mbit / s. Ky kabllo është veçanërisht i përshtatshëm për lidhjen e TV, Blu-ray player, radiot Av, dekoderë dhe pajisje të tjera me një deri në 4K Ultra HD.ARC - Audio Return Channel për kthimin e audios nga TV në amplifikator AV për të dëgjuar tingujt e kanalet televizive që po shikoni. Është gjithashtu i përshtatshëm për transmetimin 3D, ARC -3D Ultra HD / 4K - max resolution 4096 x 2160 - 24 Hz..

GoTech Electronics

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.