;

Arti per t'u bere i paharrueshem

(0 Vleresime)

800 Lekë

Shitesi: Botime Pegi Gjendja: Ne Stok

  • Ky Botim, krijuar nga një prej markave më të besueshme dhe të suksesshme në trajnimet e biznesit, nxjerr në pah dhjetë teknikat thelbësore për të zhvilluar dhe përvetësuar disa cilësi e aftësi për t’u bërë njeri i dashur dhe i suksesshëm me njerëzit. • Çfarë do të thotë “klas”? • Si mund të spikatësh mes të tjerëve dhe të bëhesh një lider i vërtetë? • Kur është koha e duhur për t’i lënë udhë të lirë intuitës në vendimet e rëndësishme? Kushdo që kërkon t’i japë një kuptim më të madh jetës së vet dhe të bëhet i zoti të ndikojë mbi të tjerët, mund të gjejë ndihmë të vlefshme në këtë Botim dinamik e 0frymëzues. Në këtë Botim, mund të mësoni edhe të fshehtat për të lënë mbresa pozitive dhe ndikuese mbi këdo, mes të tjerash: • 6 hapat për manaxhimin e problemeve të komunikimit, • katër pengesat e paparashikuara në sjelljen etike dhe si t’i shmangni ato, • një mënyrë të re për të kuptuar dhe për të qenë i sigurt në vetvete, • teknika për të përballuar sfidat dhe parandaluar frikën, • pesë aftësitë shoqërore kyçe që dallohen te një individ me klas. Me të zbuluar si mund të spikatni në mënyrë të natyrshme dhe pa asnjë sforcim, shpejt, në të gjitha fushat e jetës, do të rrethoheni nga njerëz që do t’ju përgjigjen pozitivisht dhe me bujari të plotë. Autori; Dale Carnegie Training ISBN; 978-9928-233-24-0 Përkthyes; Erion Kristo. Shtëpia Botuese "Pegi".
Sasia
Raporto

Kodi: #59440

Kategori:Libra, Libra, Biznes & Para

Kontakt

Shperndaje

Ky Botim, krijuar nga një prej markave më të besueshme dhe të suksesshme në trajnimet e biznesit, nxjerr në pah dhjetë teknikat thelbësore për të zhvilluar dhe përvetësuar disa cilësi e aftësi për t’u bërë njeri i dashur dhe i suksesshëm me njerëzit. • Çfarë do të thotë “klas”? • Si mund të spikatësh mes të tjerëve dhe të bëhesh një lider i vërtetë? • Kur është koha e duhur për t’i lënë udhë të lirë intuitës në vendimet e rëndësishme? Kushdo që kërkon t’i japë një kuptim më të madh jetës së vet dhe të bëhet i zoti të ndikojë mbi të tjerët, mund të gjejë ndihmë të vlefshme në këtë Botim dinamik e 0frymëzues. Në këtë Botim, mund të mësoni edhe të fshehtat për të lënë mbresa pozitive dhe ndikuese mbi këdo, mes të tjerash: • 6 hapat për manaxhimin e problemeve të komunikimit, • katër pengesat e paparashikuara në sjelljen etike dhe si t’i shmangni ato, • një mënyrë të re për të kuptuar dhe për të qenë i sigurt në vetvete, • teknika për të përballuar sfidat dhe parandaluar frikën, • pesë aftësitë shoqërore kyçe që dallohen te një individ me klas. Me të zbuluar si mund të spikatni në mënyrë të natyrshme dhe pa asnjë sforcim, shpejt, në të gjitha fushat e jetës, do të rrethoheni nga njerëz që do t’ju përgjigjen pozitivisht dhe me bujari të plotë. Autori; Dale Carnegie Training ISBN; 978-9928-233-24-0 Përkthyes; Erion Kristo. Shtëpia Botuese "Pegi".

Botime Pegi

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.