;

Aromatizues Per Frigorifer

(0 Vleresime)

490 Lekë

Shitesi: Produkte Gjermane Gjendja: Ne Stok

  • Aromatizues per frigorifer, me dizanj te bukur ne forme limoni, vendoset në frigorifer dhe ndihmon në aromatizimin dhe pastrimin e ajrit të frigoriferit. Një limon është ideal për çdo 100 litra vëllim. Ai nuk pikon, por thith lagështi! Top i limonit është i rigjenerueshëm. Jastëku i babmus që ndodhet brënda pas rreth 4-6 javsh duhet të nxirret dhe të thahet për 2 orë në një ambjent të ngrohtë dhe vendoset përsëri në frigorifer.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Aromatizues per frigorifer, me dizanj te bukur ne forme limoni, vendoset në frigorifer dhe ndihmon në aromatizimin dhe pastrimin e ajrit të frigoriferit. Një limon është ideal për çdo 100 litra vëllim. Ai nuk pikon, por thith lagështi! Top i limonit është i rigjenerueshëm. Jastëku i babmus që ndodhet brënda pas rreth 4-6 javsh duhet të nxirret dhe të thahet për 2 orë në një ambjent të ngrohtë dhe vendoset përsëri në frigorifer.

Produkte Gjermane

Shkarko aplikacionin Gjejevete!

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.