;

Mbrojtese Dielli

(0 Vleresime)

990 Lekë

Shitesi: Benian SHA Gjendja: Ne Stok

  • Mbrojtese dielli per makine, Dizenjuar per ta vendosur ne pjesen perpara xhamit te pare te dritares se makine, Ne kete menyre ajo mbron makinen nga rrezet UV te diellit dhe parandalon nxehjen e makines, Ngjyre metalike, Dimensione: 150 x 90 cm.
Sasia

Kontakt

Shperndaje

Mbrojtese dielli per makine, Dizenjuar per ta vendosur ne pjesen perpara xhamit te pare te dritares se makine, Ne kete menyre ajo mbron makinen nga rrezet UV te diellit dhe parandalon nxehjen e makines, Ngjyre metalike, Dimensione: 150 x 90 cm.

Benian SHA