;

Set per Makine

(0 Vleresime)

2,990 Lekë

Shitesi: Alb-trade Gjendja: Ne Stok

  • Nje set teper funksional dhe efektiv per drejtimin e llamarinave te makines, Tashme nuk keni nevoje ta dergoni makinen ne servis pasi mund ta rregulloni ate vete, teper e thjeshte ne perdorim, rezultate ne vetem 3 hapa te thjeshte, Bere nga materiale te sigurta dhe kushdo mund ta perdore ate.
Sasia
Raporto

Kodi: #36664

Kategori:, ,

Kontakt

Shperndaje

Nje set teper funksional dhe efektiv per drejtimin e llamarinave te makines, Tashme nuk keni nevoje ta dergoni makinen ne servis pasi mund ta rregulloni ate vete, teper e thjeshte ne perdorim, rezultate ne vetem 3 hapa te thjeshte, Bere nga materiale te sigurta dhe kushdo mund ta perdore ate.

Alb-trade