Piste Me Makina

Detajet e produktit


Piste me makine Kodi: IPM0014 Nje loder kaq e bukur per te vegjelit tuaj, me disa makina qe rreshqasin pergjate pistes, Nje loje qe do nxise krativitetin e tyre, do i argetoje dhe mbaje te fokusuar gjate gjithe kohes qe ata jane duke luajtur. Bere nga material prej druri!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.