Doreze Kruajtese Per Dhembet

Detajet e produktit


Doreze krujatese per dhembet, Ideale per te qetesuar mishrat e lenduar te dhembeve te bebushave te vegjel, Material i bute dhe silikoni qe nuk permban perberje toksike dhe i sigurt per shendetin e tyre, Me ngjitese per ta fiksur ne dore, Dizanj kaq i bukur me kafshe, E pershtatshme per moshat mbi 3 muajshe.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.