Loder Me Muzike Per Krevat Bebesh

Detajet e produktit


Loder me muzike per krevat bebesh, Mund ta vendosni lehtesisht tek krevati i femijeve fale aksesoreve praktike te cilet jane lehtesisht te montueshme, Me arushe me ngjyra te ndryshme, Muzike, tinguj dhe drita per ta bere femijen te qetesohet, Stimulon imagjinaten dhe zhvillon degjimin e femijeve. Qe ata te rriten te lumtur cdo dite!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.