Kitare Me Kube Formuese

Detajet e produktit


Nje kitare loder per vogelushet kaq e vecante, Me muzike dhe drita te bukura, Ne pjsen e pasme te saj mban kube formuese shumengjyreshe te cilat do nxisin kreativitetin e tyre duke formuar objekte te ndryshme, E pershtatshme per mosha mbi 3 vjec.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.