Loder Multifunksionale Druri

Detajet e produktit


Nje loder argetuese dhe edukative ne te njeten kohe per te vegjlit tuaj, Prej druri me dizanj terheqes me kafshet e pyllit, Ndihmon në zhvillimin e femijeve dhe njohjen e ngjyrave, ores, kalendarit, muajve, stinëve, javes dhe motit. Ideale per moshat mbi 3 vjec dhe sidomos per parashkolloret.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.