Avion Air Bus

Detajet e produktit


Avion loder per femijet e vegjel Air Bus, Me nje dizanj kaq te bukur ne ngjyre te bardhe me te kuqe ose blu, Pajisur me drita Led shumengjyreshe dhe muzike, ka aftesine edhe te rrotullohet, Nje dhurate perfekte per te vegjelit tuaj!

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet