Makine Per Femije

Detajet e produktit


Makine e madhe per femije, Me drita kur ndizet, Material i forte dhe cilesor, Dhurata me e bukur per argetimin e femijeve tuaj duke i bere ata te ndihen sikur po drejtojne nje makine, Me bateri, Ne ngjyre te kuqe.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet