Makine Per Femije

Detajet e produktit


Makine e madhe xhip per femije, Me dyer qe hapen dhe drita kur ndizen, Goma te buta dhe sendelije lekure teper te rehatshme dhe komode, Dhurata me e bukur per argetimin e femijeve tuaj duke i bere ata te ndihen sikur po drejtojne nje makine. Me bateri, Ne ngjyrat: blu, e zeze, e bardhe dhe e kuqe.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet