Cante Shkolle

Detajet e produktit


Cante shkolle per femije ngjyre blu me te bardhe me dizenjo moderne Me 2 xhepa nje te madh dhe nje me te vogel dhe 2 xhepa anesor per te mbajtur aksesore te ndryshem Me rripa te rregullueshem dhe doreze te forte mbajtese Material shume cilesor

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.