Syze Optike

Detajet e produktit


Syzet optike qe ju duhen te gjitheve qe kane probleme me shikimin, Ju pershtatet nevojave tuaja per lexim dhe gjithcka tjeter duke iu ofruar fokus me te qarte. Te pershtatshme per personat me numer nga 0.5 deri 2.50, Dizanj ne ngjyre te zeze ideale per meshkuj dhe femra te cdo moshe.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.