Syze Dielli

Detajet e produktit


Syze dielli Versace, te zeza me xhama rezistent ndaj gervishtjeve dhe mbrojtes ndaj rrezeve ultraviolete, skelet i trashe, Stil i vecante dhe dizanj modern ne ngjyre gold!

23/03/2019 04:31:43

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet