Xhiboks Per Meshkuj

Detajet e produktit


Xhiboks per meshkuj, kaq praktik, me dizanj modern dhe shume stil, Material super cilesor, Ne ngjyre: i zi dhe blu, Masat: S, M, L, Xl, XXL.

14/03/2019 09:04:08

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet