Portofol Per Femra

Detajet e produktit


Portofol per femra, me hapje dhe disa xhepa ne brendesi, material lekure, Me nje dizanj modern dhe logon e Chanel, Ne ngjyre kafe e hapur dhe puder.

22/02/2019 06:25:23

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet