Makine Qethese ETA RYAN

Detajet e produktit


Makine Qethese 5 ne 1 ETA RYAN Kodi: MQ12059, kombinon 5 funksione ne nje paisje te vetme Eshte i përshtatshëm për prerjen e flokëve, qimeve, pastrimin e hundës dhe veshit, Me 5 koka per prerje te ndryshme te flokeve me gjatesi 2, 4, 6; 8 dhe 10 mm, Forma dhe dizajni praktik, Me indikator drite, Gjatësia e kordonit të energjisë 1.9 m, Funksionon gjithashtu edhe me bateri e cila reziston deri ne 90 minuta, Koha e nevojshme e karikimit: 1 ore

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.