Kostum Sportiv

Detajet e produktit


Kostum sportiv per meshkuj, Me dizenjo Adidas, Materiale super cilesore, I rehatshem dhe modern ne te njeten kohe, Ngjyre i zi, Masat: S,M, L, X, XXL

15/02/2019 10:42:08

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet