Set Me 3 Drita

Detajet e produktit


Set me 3 drita LED, Ideale per ti vendosur kudo dhe ndricuar ambientin tuaj ne dhoma, dollap, makine etj, mund të caktoni kohën për 30 minuta, me dizanj elegant dhe stil, mund te zgjidhni vete nivelet e ndricimit, Funksionojne me bateri, Me buton per fikjen dhe ndezjen si dhe telekomande per kontrollin e tyre nga larg.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.