Peshore Mesko

Detajet e produktit


Peshore per matje Mesko Modeli: MS 8156, Kodi: PS12692, Perfekte per ju qe deshironi te kujdeseni per shendetin dhe peshen e trupit tuaj, Me nje dizanj te bukur me platforme xhami, Kapaciteti maksimal: 150 kg, Saktesi: 1000 g, Cilesia e larte, Fikje automatike dhe tregues te mbingarkeses, Funksionon me bateri 1xCR2032 3V .

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.