Shtrydhese Frutash Mesko

Detajet e produktit


Shtrydhese Frutash Mesko Modeli: MS 4126, Kodi: SHT12694, Per leng te shendetshem dhe natyral te frutave dhe perimeve cdo dite, Lëngu filtrohet përmes një sitë me rrjeta të vogla që i mban pjesët e ngurta të frutave dhe perimeve larg lëngut, kapaciteti i rezervuarit te mbetjeve: 1.5 liter ndersa i lengut: 0.45 liter, Funksion anti rrjedhje, Material celik inoks i cilesise se late, Fuqia: 600 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.