Hekur hekurosje sokany

Detajet e produktit


Hekur Hekurosje Sokany Modeli: HJ-2088, Teper cilesor dizenjuar per hekurosje ne te thate apo me avull, I pershtatshem per cdo lloj materiali apo pelhure, Me funksion anti rrjedhje, anti kalk dhe vetepastrues, Pllake qeramike e cila rreshqet lehtesiht ne rrobat tuaj duke mos u munduar gjate hekurosjes, Kontoll i temperatures, Fuqia: 2200 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.