Toster max

Detajet e produktit


Toster Max Modeli: ST 210, Perfekt per thekjen dhe pergatitjen e sanduiceve te shijshem ne cdo kohe, Pllaka grilë alumini, me veshje PTFE jo ngjitëse, termostat automatik me doreze rezistente ndaj nxehtesise, Paisur me indikator drite, Fuqia: 700 W, Përmasat: 22.8 x 13.2 cm.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.