Fshese me vakum per makine

Detajet e produktit


Fshese me vakum Mesko Modeli: MS 7033, Kodi: FS12432, Per ju qe deshironi qe makina juaj te jete gjithmone e paster nga brenda, Pastron në mënyrë të plotë grimca të ndryshme ose pluhur midis hapsirave të sendiljeve, butonave, qosheve, bagazhit etj. Me tekonolgjine filtruese me efikasitet të lartë, E shpejte dhe teper efikase, Motor me qendrueshmeri te gjate dhe operim te fuqishem, Ideale per pastrim ne te thate dhe te lagesht; Kapacitet i depozites: 100 ml, Fuqia: 48 W, Nivel i ulet i zhurmes, Gjatesia e kordonit elektrik 2 m.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.