Drite me panel diellor

Detajet e produktit


Drite per ndricimin e ambienteve tuaja te jashtme, Me dizanj per ta vendosur lehtesisht ne mur, Me drita Led qe ofrojne nje ndricim cilesor, karikohet me ane te energjise diellore duke kursyer ne kete menyre shpenzimin e energjiese, Mund ta vendosni kudo ku mungon drita, E perkyrer per porta, garazhde, tunele, shtepi, Paisur me sensor qe ndjen levizjet, Këndi i lëvizjes dhe distanca: 120 °, 5M; Kapacitet i baterise: 1200mAh, Fuqia: 0.55 W, Koha e karikimit: 8 ore, I papershkueshem nga uji cka e ben rezitetnt ndaj faktoreve natyror si shiu dhe bora.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.