Pastrues per sendilje

Detajet e produktit


Pastrues per sendiljet e makinave, Formuluar posaçërisht për të pastruar, ndriçuar dhe mbrojtur sediljet e makinave dhe tapiceri lëkure. Kombinimi i substancave detergjente dhe emolliente me bazë glicerine dhe dylli natyral, siguron mbrojtje afatgjatë, kujdes dhe mirëmbajtje të butësisë natyrale dhe ngjyrave duke parandaluar plasaritje. Aromë e freskët dhe ofron ndjesi të këndshme.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.