Pastrues dhe mbrojtes makine

Detajet e produktit


Pastrues dhe mbrojtes makine, Me nje formule te vecante qe jo vetem mundeson pastrimin e plote te makines por gjithashtu sipërfaqja mbulohet me një shtresë shumë të hollë dylli, e cila thekson rezultatin e procesit të larjes dhe mbron trupin nga pluhuri dhe shiu. E thjeshte per tu aplikuar dhe thahet ne pak sekonda.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.