Boks muzike

Detajet e produktit


Boks Muzike Modeli: Q20, Me nje dizanj te bukur kaq te vecante, Ideal per te degjuar muziken qe deshironi nga paisje te ndryshme elektronike pasi lidhet me bluetooth, Butona per kontroll apo ndryshuar muziken, Lejon edhe pergjigjen e telefonatave, Kualitet i larte i zerit, Distanca e transmetimit: 10 metra, Suporton USB, TF, FM dhe lidhje Aux, koha qe mund te luani muzike: 2 orë, Kapaciteti i baterise: 1200 mah,. Rezsitent edhe ndaj ujit.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.