Llambe me bateri

Detajet e produktit


Nje llambe kaq e vecante dhe e domosdoshme ne cdo shtepi, Ideale per raste urgjente pasi mund të instalohen lehtesisht ne bazat E27 dhe në rast të humbjes se energjisë, ajo do të ndizet automatikisht duke ndriçuar shtëpinë tuaj për 3-5 orë. Paisur me drita LED, E vecanta e saj eshte se ajo mund te levizet dhe dhe ndizet edhe ne doren tuaj thjesht duke e prekur, cka e ben ate te pershtatshme per tu shoqeruar ne udhetimet tuaja dhe zonat ne erresire, Luan rolin e nje feneri ne kampe, piknik, oborr apo kudo tjeter qe ka nevoje per ndricim, Vjen se bashku me nje baze me cengel per ta varur, Ndertuar me bateri litiumi me kapacitet 30000 h, Fuqia: 15 W, Koha e ngarkimit: 5-10 orë, temperatura e ngjyrave: 6500 K.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.