Ndenjese per makine

Detajet e produktit


Ndenjese per rehatine dhe sigurine e femijeve ne makine, Teper praktike ne udhetimet tuaja me ta, Material i bute komod qe siguron rehatine e tyre, Paisur me rrip sigurimi te cilin mund ta fiksoni ne 3 nivele, Lahet mjaft thjeshte, E pershtatshme per femijet me peshe: 15 deri në 36 kg.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.