Mbrojtese per sendilje

Detajet e produktit


Mbrojese per sendiljet e makines, Ideale per te mbrojtur makinen tuaj nga papasteritite, demtimet, njollat, balte dhe cdo gje tjeter, Rezistente me material PVC transparent dhe kundra ujit, E pershtatshme per te gjitha llojet e makinave, Portabel dhe teper eficente, Dimensione: 64 x 45 cm.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.