Boks muzike me wireless

Detajet e produktit


Boks i vogel muzike Modeli: K24, Me nje dizanj elegant dhe te vecante, Kualitet i larte i zerit, Ideal per te degjuar muziken qe deshironi nga paisje te ndryshme elektronike pasi lidhet me bluetooth, Butona per kontrollin e zerit apo ndryshuar muziken, Me vend te vecante per te mbajtur telefonin, Suporton: USB dhe lidhje AUX, Kapacitet mbajtes i baterise deri ne 12 ore.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.