Toster sonifer

Detajet e produktit


Toster Sonifer Modeli: SF-6046, Perfekt per thekjen dhe pergatitjen e sanduiceve te shijshem ne cdo kohe, Pllaka me veshje qe nuk ngjisin, Koha e nxehjes: 4 minuta, paisur me indikator drite, Fuqia: 750 W, Madhesia: 18 x 18 x 6 cm.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.