Hekur Hekurosje Rovus

Detajet e produktit


Hekur hekurosje Rovus, Eshte hekuri me praktik dhe i vecante qe i duhet cdo shtepie, me funksion te dyfishte: hekuros dhe pastron rrobat tuaja, Ofron mundesine e hekurosjes pa ose me avull per largimin edhe te rrudhave me te veshtira, I pershtashem per cdo lloj pelhure, Ju mundeson gjithashtu edhe hekurosjen ne menyre vertikale per perdet apo kemishat nderkohe qe qendrojne varur, me nivele te rregullueshme te temperatures qe mundesojne shperndarje te barabarte te nxehtesise, Doreze qe rrotullohet, Pastron rrobat ne te nejten kohe duke dezinfekuar të gjitha materialet që janë në kontakt direkt me lëkurën tuaj cdo ditë, Vjen se bashku me 2 furca shtese per pastrim efikas dhe largimin e pushit nga rrobat duke i bere ato si te reja, Madhesia e vogel kompakte e ben te pershtatshem edhe per marrjen me vete ne udhetimet tuaja, kapaciteti i depozites se ujit: 45 ml, Fuqia: 1000 W.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet