Mbajtese Telefoni Per Biciklete

Detajet e produktit


Mbajtese telefoni universale Modeli: CH-02, Ideale per shetitjet me biciklete, Madhësia e rregullueshme për të përshtatur çdo madhësi të timonit, Bere nga material silikoni cilesore, Mund të montohet dhe hiqet lehtë pa nevojën për mjete shtesë, E pershtatshme per smartphonet me madhesi ekrani mes 58-85 mm.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet