Plan Gatimi

Detajet e produktit


Plan gatimi, Ideale per gatimin e ushqimeve ne menyre te shpejte dhe praktike, Me nje pllake te vetme gatimi me diameter: 18.5 cm, Ngrohje e shpejte dhe efikasitet i larte, Me 5 nivele te rregullueshme te temperatures, Indikator drite qe tregon per ndezjen dhe fikjen, Portabel per ta zhvendosur kudo qe deshironi, I thjeshte per tu pastruar, Fuqia: 1500 W

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.