Video Projector Acer

Detajet e produktit


Video Projector Acer Modeli; X1123H, per shfaqjen e imazheve dhe prezantimeve qe deshironi me nje cilesi dhe qartesi te larte, Madhësia e ekranit: 27 "x 300" (69 cm x 7672 cm), Raporti i kontrastit: dinamik, i zi 20, 000: 1, Ndërfaqja e hyrjes: VGA, HDMI dhe video të përbërë, Rezolucioni baze: SVGA (800 x 600) ndersa maksimui i tij WUXGA (1920 x 1200), Është gjithashtu e pajisur me Bluelight Shield që lehtëson efektet negative të ekspozimit të dritës blu.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet