Mikser Dore Sinbo

Detajet e produktit


Mikser Dore Sinbo Modeli: SMX-2742, Kodi: MX11142, Ideal per rrahjen e vezeve apo pergatitjes se brumit te embelsirave, me 5 nivele shpejtesie dhe funksion me pulse, Me 1 cift aksesoresh per trazim perfekt te brumit, Pajisur edhe me buton per heqjen e tyre ne menyre te thjeshte, Fuqia: 350 W, Madhesia kompakte e ben mjaft praktik ne perdorim.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet