Toster ETA TAMPO 3 ne 1

Detajet e produktit


Toster ETA TAMPO 3 ne 1, Kodi: TO11900, Me 3 pllaka te levizshme te cilat ju lejojne te pergatisni cdo gje: toste qe as shume i duam ne mengjes ne forme klasike trekendore, waffles te shijshem ne menyren me te thjeshte apo pjekjen e mishit dhe perimeve, Veshur me material qe nuk ngjisin ushqimin, Pajisur me indikator drite dhe mbrohje nga nxehtesia, Fuqia 700 W, Kordoni i energjise elektrike: 0.7 m, Pastrohet mjaft thjeshte, Teper praktik ne perdorim.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet