Shtrydhese Frutash DSP

Detajet e produktit


Shtrydhese Frutash Profesionale DSP Modeli: KJ3043, Perfekte per pergatitjen e lengjeve e frutave dhe perimeve te shendetshme me vlera ushqyese dhe vitamina kaq te nevojshme per organizmin e njeriut, Me 3 nivele shpjetesie te ndryshme, vellimi i konenierit: 500 ml, Rrotullime: 12000 r / min, Kapaciteti: 1000 ml, Fuqia: 250 W, E shpejtë dhe efikase në energji, Dizanj elegant, Mjaft e lehtë për t'u përdorur

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.