Veshje gomash per makine

Detajet e produktit


Veshje gomash per makine, Dizenjuar per ti mbuluar plotesisht ato dhe perdorur gjate debores dhe akullit, Parandalojne rreshqitjen e makines ne ngrica dhe lehtesojne levizjen e automjeteve, me efektive se zinxhiret e makinave, Mjaft te thjeshta per tu pershtatur me permasa te ndryshme sipas madhesise se gomave te makines, Vijne ne paketim 2 cope vetem per gomat aktive;

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.